Bli medlem av Rørosmotorklubb!

I Rørosmotorklubb tilbyr vi denne topplisten:

Om motocross

I Norge kan du kjøre motocross på områder som er godkjent for dette formålet og hos en klubb som er norsk medlem av NMF. Når du kommer til banen må du løse ut en lisens for nybegynnere. Du kan også ta lisenskurs. Dette består av 8 timer med teori og like mange timer med kjøreteknikk. Med dette seriøse grunnlaget kan du trene og få lisens til å konkurrere. Motocross inkluderer også

Banene er helt trygge, og er laget av jord eller sand. Her er det både hopp og skarpe svinger. Et løp går normalt over 2 omganger. Motocross krever en fører som har god kondisjon, og en sterk kropp.

Knattecross

Knattecross er for alle over 5 år. Grenen innbefatter både motorsykler, snøscootere og ATV-cross. Det er kun lov å kjøre på godkjente baner, og gjennom en klubb som medlem av NMF. Siden dette dreier seg om barn finnes det også en rekke krav til hvilket utstyr som er godkjent. Den nye raske føreren må ha med seg en foresatt over 18 år.

Vår kampanje 2019

For å få flere medlemmer til klubben vår har vi nå satt i gang et eget tilbud. Alle som melder seg inn i løpet av 2019 får 50 % i rabatt på billetter til våre arrangementer. Dette tilbudet gjelder når du melder deg inn på nett og senere kjøper billetter til de aktuelle arrangementene online. Vi tilbyr de to betalingsmetodene Visa og Mastercard, og gjennomfører transaksjonen gratis. Det vil altså si at uten innskudd og gebyrer.

Velkomsttilbudet mottar du når du blir medlem av klubben, og innmeldingen gjøres her ved å bruke skjemaet under. Ved registrering må du oppgi din personlige informasjon som navn, e-postadresse og telefonnummer. Selve velkomstkampanjen vår er uten registrering når billetter kjøpes. Da oppgir du kun medlemsnummeret ditt.

Dette er det beste tilbudet vi har hatt noen gang, og du finner ikke lignende andre steder. Sammenlign selv og se! Vi gleder oss til å se deg på banen og som tilskuer! Takk for din støtte!